Start Nyheter Händer hos Aktea
Fler delägare i Aktea

Fler delägare i Aktea

Adam Krantz och Tobias Barsk är två välkända konsulter bland våra kunder i Göteborg. Nu är vi glada att välkomna dem som delägare i verksamheten.

Adam arbetar sen ett drygt år tillbaka som energikonsult i Aktea med speciellt fokus på installationer i komplexa byggnader. Han har tidigare varit VVS-projektör och energispecialist på andra kända konsultbolag i Göteborg.

Tobias har varit på Aktea i snart fyra år och är därmed en av de första medarbetarna på göteborgskontoret. Han arbetar med allt från stora utredningsuppdrag till energikartläggningar och optimering.

- Det är en viktig del av vår strategi att erbjuda delägarskap till nyckelpersoner i organisationen, kommenterar Akteas vd Stefan Lindsköld. Adam och Tobias har alla förutsättningar att göra ett fortsatt fantastiskt jobb i Aktea. Inte bara genom sin kompetens i uppdragen, utan även i vårt arbete för att utveckla Aktea till ett självklart val på marknaden, såväl för företag som vill förbättra sin energianvändning som för energispecialister som söker större utmaningar.